İstanbul Maltepe Devlet Hastanesi

İDARİ VE MALİ HİZMETLER MÜDÜRÜ

İRFAN ÖZTÜRK

GENEL BİLGİLER;

1972 YILINDA KÜTAHYA' DA DOĞDU. İLK, ORTA VE LİSE ÖĞRENİMİNİ KÜTAHYA' DA TAMAMLADI. 1992 YILINDA BAKIRKÖY S.M.L. - LABORATUVAR BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDU. ÖNLİSANS ÖĞRENİMİNİ 1999 YILINDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ A.Ö.F. SAĞLIK TEKNİKERLİĞİ - LABORATUVAR BÖLÜMÜNDE TAMAMLADI. LİSANS ÖĞRENİMİNİ 2006 YILINDA ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ - KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜNDE TAMAMLADI. YÜKSEK LİSANS BÖLÜMÜNÜ 2010 YILINDA İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PROJESİ KAPSAMINDA FATİH ÜNİVERSİTESİ - SAĞLIK YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜNDE TAMAMLADI. 2018 TARİHİ İTİBARİYLE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF - TARİH BÖLÜMÜNDE 4.SINIFA DEVAM ETMEKTEDİR.

İŞ TECRÜBESİ;

* 1994-2008 YILLARI ARASINDA; KIRKLARELİ HALK SAĞLIĞI LABORATUVARI, KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ, PINARHİSAR DEVLET HASTANESİ, KIRKLARELİ G.O.P. BOSNA SAHRA HASTANESİ, HASEKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ, İSTANBUL VALİLİĞİ VE İLSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE “MERHABA SAĞLIKLI İSTANBUL TIR PROJESİ”, ZEYTİNBURNU HIFZISSIHHA, HUDUT VE SAHİLLER SAĞLIK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MERKEZ LAB. KOORDİNATÖRÜ, EYÜP İSLAMBEY SEMT POLİKLİNİĞİ, HEYBELİADA SANATORYUMU, KARTAL KOŞUYOLU YÜKSEK İHT. EAH – LABORATUVAR SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPTI.

İDARİ GÖREVLERİ;

* 2008-2010 YILLARI ARASINDA; İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ – İDARİ VE MALİ HİZMETLER / SATINALMA / BİYOMEDİKAL – MARMARA ÜNİV. PENDİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ, BAĞCILAR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ, ARNAVUTKÖY DEVLET HASTANESİ KURULUMLARININ SATINALMA SÜRECİNDE SAĞLIK OCAKLARI KURULUMLARI SATINALMA SÜREÇLERİNDE BULUNDU.

* 2010-2011 YILLARI ARASINDA; ATAŞEHİR ADSM – HASTANE MÜDÜR YARDIMCISI

* 2011-2012 YILLARI ARASINDA; MALTEPE DEVLET HASTANESİ – KURUCU HASTANE MÜDÜRÜ

* KASIM 2012 – OCAK 2014 ARASINDA; KARTAL ADSM – İDARİ VE MALİ HİZM. MÜDÜRÜ - BU DÖNEMDE ANADOLU ADALET SARAYI BÜNYESİNDE KARTAL ADSM' YE BAĞLI TAM TEŞEKKÜLLÜ DİŞ ÜNİTESİ KURULUMUNDA BULUNDU.

* ARALIK 2013 – OCAK 2014 ARASINDA; SULTANBEYLİ DERVİŞ ALİ HESNA CEYLAN ADSM – KURUCU İDARİ VE MALİ HİZM. MÜDÜRÜ

* OCAK 2014 – ARALIK 2017 ARASINDA; SULTANBEYLİ DERVİŞ ALİ HESNA CEYLAN ADSM – İDARİ VE MALİ HİZM. MÜDÜRÜ

* ARALIK 2017 – HALEN DEVAM ETMEKTE;  MALTEPE DEVLET HASTANESİ – İDARİ VE MALİ HİZM. MÜDÜRÜ OLARAK GÖREV YAPMAKTADIR.